Snart ensam!

Snart är jag ensam hemma, då tänkte jag gå en promenad och träna lite. Jag har inte gjort det på hela sommaren. Men jag tänkte ta en riktig promenad och känna mig misslyckad...... Det är det enda jag gör nuförtiden. Att känna mig misslyckad för jag har ingen motivation. Thinspo bilder ser inte frestande ut utan dom ser bara "smala ut". Jag är mer inne på vackra former.... Det finns en typ av "lite mullig" kroppsform som jag faktiskt tycker är riktigt fin.
Men det finns ingen bra bild, men jag har inte en "kvinnlig kroppsform" så jag ser bara fet ut, tjock, celluiter... USCH!
Jag tänkte börja om från början. Alltså detta året är mitt mål att gå ner till 57 kilo och då ska jag börja träna stenhårt mina benmuskler. Och sen nu under sommaren så ska jag sola benen så dom är snygga och fina och sen efter sommaren så ska jag försöka göra så att mina celluiter går bort... Eller jag kanske ska göra det under sommaren. Vilken bra ide. Ja det ska jag.
Min största inspirationskälla just nu är "Miley Cyrus" Hon har super fina former och super fina ben. 



Kläderna är hemska men benen är underbara. Eller hur?



glass GLASS GLASS!

jag har ätit 3 mål idag och 2 glassar........ Varför? Jag är så jävla fet, min mage putar, mina lår dallarar.... Vem försöker jag lura? jag är fan mig frisk.... Jag är helt jävla sjuk.... Jag ska försöka fasta dagarna framöver.....

Eftersom jag bara går upp och inte ner så ska jag börja belöna mig själv... INTE MED GODIS och sånt utan med saker jag gillar, typ. Snacka med killen jag gillar, lyssna på bra musik, massage... vad som helst! Jag ska försöka.... Det kanske gör mig mer motiverad för just nu vill jag bara ligga ner, vara misslyckad, äta massor med godis och känna mig fet! Eller det vill jag inte utan det är det jag gör.

Jag kan också sätta upp ett mål, jag ska skriva mitt mål inte bara skriva det på datorn för då ser det inte verkligt ut, sen ska jag använda måttband eftersom jag inte har en våg på mitt landställe. Så kanske jag märker skillnad om jag KÄMPAR!

Nå jag är redo att kämpa nu! Kom an bara!

Kan inte sova.

USCH jag kan inte sova.... Jag har bara sovit i 2 timmar ungefär och jag kan verkligen inte sova längre, allt pga mina tankar om hur mycket jag åt igår. Jag var seriöst värsta fettot och tryckte i mig tårta och glass och POTATIS! KOLHYDRATER hallå? Sen på kvällen kände jag mig så dålig så jag fick kräk reflexer men klarade inte av att spy. Nu under natten så har jag legat och tänkt och bekymrat mig så mycket så jag har till och med hunnit att få magsår....
Varför är mitt liv så jävla patetiskt.... Jag menar kolla på det! Jag kan inte sova och jag får magsår pga allt mitt tänkande om mat.....
Klockan är snart fem och jag behöver thinspo eller motivation! Det känns som om jag har gått upp minst 6 kilo och väger runt 66 nu! Varför???
Jag behöver någon att prata med <3 :( Jag är så sårbar och jag behöver stöd, men jag kan inte prata med någon jag känner för dom tycker bara det är patetiskt så jag behöver någon okänd... Någon anonym








Så...... Nu vet jag vad jag vill sträva emot......

Jag vill känna på smalheten

Idag = midsommar...... Eftersom min familj ÄLSKAR att vara traditionell.... -.-........ så äter vi mycket denna dag. Jag skippade frukosten men åt lunch och snart blir det middag. USCH BLÄ!
Jag behöver motivation. Men en grej som jag ALLTID har i mitt huvud (det är ALDRIG försent.) Jag kan alltid försöka att bli smal bara om jag fortsätter att kämpa.
Ett tips till alla er som siktar på att gå ner i vikt och vill ha bort ert sockersug. Ät havregrynsgröt. Det stoppar sockersug senare på dagen och det är nyttigt så allt är bra! Det må vara jobbigt att trycka i sig en skål med havregryn men hellre det än att bli fet!

Jag kan göra ALLT för att bli smal igen!!

Bantnings tips


Här är lite bra tips på dieter. 

Soppdieten: Du ska laga en soppa som inte har mycket kalorier i sig alls och sen äta så mycket som möjligt av den plus andra saker. Man kan gå ner cirka 5 kg på en vecka.

Receptet på soppan är följande:


Sex gula lökar, ett kålhuvud, fyra morötter, en selleristjälk och två gröna paprikor. Allt skärs i bitar och läggs i en stor kastrull. Häll över vatten och tillsätt två burkar krossade tomater, tre buljongtärningar och två påsar pulverlöksoppa. Koka soppan tills grönsakerna har mjuknat. Vid behov kan du krydda soppan efter tycke och smak. Du kan med fördel använda soja, vitlökssalt eller örtsalt. 

Dag 1: Ät så mycket soppa och frukt du vill. (Dock ej banan) 
Dag 2: Ät så mycket soppa och grönsaker du vill.(Dock ej ärter, bönor eller potatis).
Dag 3: Ät så mycket soppa, frukt, och grönsaker (Dock ej banan, ärter, bönor och potatis).
Dag 4: Ät fem till åtta bananer och drick lika många glas lättmjölk. Naturligtvis så får du äta hur mycket soppa du vill.
Dag 5: Ät så mycket soppa du vill, 300 gram nötkött och sex tomater.
Dag 6: Ät så mycket soppa du vill och obegränsade mängder med nötkött och grönsaker.
Dag 7: Ät så mycket soppa du vill och hur mycket råris och grönsaker du vill, samt fruktsafter, te eller kaffe.


 

Ana Boot Camp(ABC)dieten:Genom att ha ett varierande kalori-intag lurar man kroppen att hålla förbränningen uppe. Det bästa är att hålla sig enligt planeringen. Hetsar du en dag - svält dagen efter. Men blir det för mycket strul så börja om. Man ska kunna gå ner runt 15 kg på de här 50 dagarna.

Day 1: 500 calories (or less)
Day 2: 500 calories (or less)
3: 300 calories
4: 400 calories
5: 100 calories
6: 200 calories
7: 300 calories
8: 400 calories
9: 500 calories
10: Fasta
11: 150 calories
12: 200 calories
13: 400 calories
14: 350 calories
15: 250 calories
16: 200 calories
17: Fasta
18: 200 calories
19: 100 calories
20: Fasta
21: 300 calories
22: 250 calories
23: 200 calories
24: 150 calories
25: 100 calories
26: 50 calories
27: 100 calories
28: 200 calories
29: 200 calories
30: 300 calories
31: 800 calories
32: Fasta
33: 250 calories
34: 350 calories
35: 450 calories
36: Fasta
37: 500 calories
38: 450 calories
39: 400 calories
40: 350 calories
41: 300 calories
42: 250 calories
43: 200 calories
44: 200 calories
45: 250 calories
46: 200 calories
47: 300 calories
48: 200 calories
49: 150 calories
50: Fasta


 

2-4-6-8 dieten:

Denna diet lurar också kroppen att hålla uppe förbränningen.

  • Dag 1: ät 200 kcal
  • Dag 2: ät 400 kcal
  • Dag 3: ät 600 kcal
  • Dag 4: ät 800 kcal
Dag 5: fasta & börja om från början



Jag vet inte om någon av dessa dieter fungerar men det kan vara värt att testa? 

Nå, jag ska testa på den sista dieten från och med lördag tror jag för imorgon är det midsommar och då kommer mamma trycka i än massor med mat. 

Så testa på dessa dieter och hoppas på det bästa!

MVH ♥

mat

Varför tänker jag så mycket på mat? Jag måste sluta äta mat för jag mår inte bra av mat! Jag blir tung och tjock av mat så jag tänker sluta med mat!

Min resa!


Jag vet inte om jag skulle kunna säga att jag har någon typ av ätstörning. Jag är inte säker men jag vill bara vara smal. Att gå ner lite i vikt betyder väl inte att man är sjuk? 

Hur min resa började med att tänka så mycket om min vikt var när jag började 6an och började på en högstadieskola. På något sätt så ökade pressen, folk kollade på än och folk trackade ner på än. Min klädstil har alltid varit lite annorlunda, jag har mer 50 tals kläder och mode har alltid varit ett stort intresse inom mig. Men när jag började skolan bytte jag klass. Några tjejer från min gamla klass som brukade mobba mig började i samma klass som jag och vi blev nära kompisar, vi är fortfarande nära och en av tjejerna är absolut min bästavän men alla är smala. Jag är också mycket längre än alla och jag kanske inte ska väga lika mycket med folk som är 10 cm kortare än mig men dom har så fina ben och former. 

När mina kompisar är med killar kan dom ha shorts och klänningar utan att se feta ut, killar gillar inte mig för jag har annorlunda kläder och är fet. Jag väger 20 kilo mer än min kompis och det gör så ont. Jag fäller tårar just nu bara för att tänka på det. Varför skulle inte jag också kunna vara lite smalare? Som mina kompisar? Som alla andra?

Men när jag var tolv år så vägde jag 43 kg och var 165 cm. Jag var otroligt smal och min syster sa det hela tiden. "Gud vad smal du är". Jag blev van vid att höra det och det var mitt dagliga intag, det var min bekräftelse. Utan den så var jag inget. Men en dag så slutade hon, jag fick aldrig mer höra att jag var smal. Jag blev rädd och började tänka att jag kanske inte var så smal, jag kanske var fet. Jag ställde mig på vågen i början av sjuan och där var det. 60 kilo.Jag blev rädd och deprimerad.

Under den tiden så hade vi problem hemma, min syster hade blivit djup deprimerad och skar sig över hela armarna och mamma och pappa kunde inget göra. Själv så var jag rädd och visste inte var jag skulle ta vägen. Jag blev själv deprimerad och jagade bort min bästavän. Hon och jag pratade inte över jul och alla mina kompisar undrade. 

En kille i min klass som jag nästan ALDRIG pratat med frågade mig hur jag mådde och jag totalt bröt ihop. Jag var så nere. Jag behövde prata med någon och jag berättade hela historian. Det var svårt men kändes så bra efteråt. Det enda han sa var att "Du är otroligt stark, för om jag gick igenom så mycket på en gång så skulle jag antagligen checkat ut för ett bra tag sen". 

Det var efter det och början av våren 2010 som jag bestämde att "nej, jag orkar inte mer". Jag vill inte checka ut men jag vill bli smal. Allt skulle vara så lättare att vara smal och det är det jag gör. Jag är nästan besviken på mig själv hela tiden och jag är aldrig nöjd men om jag inte skulle tänka som jag gör så vet jag inte vad jag ska göra.

Detta är alltså min historia och den är ganska jobbig. Jag är bara 14 år och folk säger att jag gått igenom ganska mycket men samtidigt så tycker jag inte det. Folk har det värre.

Kära folket!

Jo, jag har läst att det är mycket enklare att gå ner i vikt om man kämpar med någon! Om någon av er vill vara med och kämpa med mig så kan vi motivera och stötta varandra? Detta låter kanske töntigt men det kan lätta på trycket och man kan få mer motivation!

Så om någon vill så kan vi starta en vikt resa tillsammans. Ni kan maila mig på [email protected] !

Det skulle vara super kul! :D

Jag äter så mycket.


Jag äter så mycket så jag inte ens kommer ihåg det. Men imorgon ska jag börja en fasta känner jag. Jag måste rensa ur kroppen, inte bara för att gå ner i vikt utan att jag känner mig så äcklig och tung. Jag äter bara skräpmat och det skulle vara skönt att fasta. Så imorgon blir det fasta dag "1".

Varför måste man plågas?

Varför måste djävulen inom mig plåga mig för att bli smal? Varför måste jag stå ut med smärta för att kunna bli smal? Jag vill bara vara smal. Det är så enkelt att säga med så svårt att utföra.
Jag hatar grönt te, det är det äckligaste som finns. Jag älskar mat, det är det godaste som finns men jag kan inte leva med tankarna i mitt huvud "Du är tjock". Jag står inte ut med det. Jag vill vara fri och smal. Lätt och osynlig.
Jag vill vara vacker, det är allt. Men varför är det så svårt att vara vacker?


är slut.

jag har ingen ork, jag är svag trött och vill bara försvinna. jag är ful också, helt jävla fet och ful och överviktig. jag har ätit som en gris idag, mådde bra medan men i slutet så kändes det så fel, så fel. i bilen hem så ville jag bara utbrista i gråt. jag ville skrika dö dö dö! Men jag höll mig. Jag kom hem och tog en kvarts dusch och jag grät. grät så in i helvete om hur ful, tjock, fet FET FET FET jag är. Jag har aldrig sätt en sån ful någonsin.

Om jag kan hålla gråten inne så kan jag bannemej hålla hungern också.

Gud, jag har aldrig saknat hungern såhär mycket. aldrig

Min metod suger!


Allt detta om att jag ska sluta att äta funkar inte. Det går bara inte för om man går ner (alltså inte äter) så tappar man vikt: ja. Men man får massor andra bi effekter som: förstoppning i tarmarna osv. Och sen när man börjar äta lite smått igen så går man upp kilorna igen eftersom man kanske inte har ätit med man kanske gillar samma saker. Som ex, godis, socker, fet mat, skräpmat osv. Allt handlar egentligen om att förändra sin livsstil. Hur man äter och vad man sätter i sig.

Idag har jag läst lite i olika forum om hur man botar socker sug:

• Man kan dricka vatten istället för läsk och saft.
• Man måste få in sig i sitt huvud att "Jag ska gå ner i vikt och då kan jag inte äta godis och kolhydrater"
• När socker suget kommer så ska man sysselsätta sig med något, inte tvn eller datorn utan kanske duscha eller borsta tänderna. 
• När man är nära att ta en godis bit så ska man tänka "Detta gör bara så jag kommer längre och längre ifrån mitt mål!

Jag har läst att om man äter kolhydrater till lunch så får man sockersug till eftermiddagen. Så det är egentligen 1 sak som man ska undervika som ger alla möjliga effekter som ex sockersug!

Kolhydrater!

Tips: Att gå ner långsamt så håller man vikten längre än om man går ner snabbt!

Jag känner att jag är villig att satsa nu! Långsamt men säkert. Ett halvår kan räcka. Under sommaren så har jag bara ett mål, det är att väga 57 kilo tills slutet. och så kan jag fortsätta med 3 kilos metoden tills jag nått mitt mål 50 kilo men jag ska ta det långsamt och säkert! Jag behöver bara gå ner 0.5 kilo i veckan!



Värst!

När jag bantade som värst dom första veckorna i maj så gick jag ner 3 kilo! Jag vet inte hur jag lyckades men jag gjorde det, jag tränade inte och jag åt inte antar jag, haha! 

Men det tog 2 veckor och 2 dagar för mig att gå ner 3 kilo och det jag kommer ihåg så var det inte så jobbigt som det är nu. Nu är det mest jobbigt för jag har lov, jag kan inte göra något annat än att äta och vara med vänner och då går man upp tyvärr. Men jag ska försöka. Om två veckor så ska jag ha gått ner 3 kilo till! Jag kan klara det bara om jag vill.

Jag har vägt 60 kilo över en månad nu, ibland så känns det som om vågen inte vågar att stå på mindre än 60 kilo! Men den har visat mig 59 några gånger och då får jag ett hoppa av glädje i kroppen.

En annan sak som jag har tänk på det är att starta en "shrink me" serie. Där jag visar bild på mig själv då jag blir smalare och smalare. Kanske skulle vara nått? Jag tar lite bilder på min kropp och sen gör jag en gif bild. Alltså en bild som går snabbt ^^

Skyldig!

Jag känner mig så bajs dum. Jag trodde att jag skulle kunna fly ifrån middagen och inte äta något när det bara finns bakelser runt om kring mig. Jag åt en kokosboll! Varför?? Jag är så jävla besviken på mig själv....... Och sen så drack jag en smoothie. :( fyffaan!
Ibland är jag extra avundsjuk på alla smala människor. Dom ser bra ut i exakt allt! ALLT! Jag menar, jag testade ett par jeans från monki och dom var i storlek L! L!!!!!! Jag passade i dom runt benen och rumpan men inte magen! Jag blev så jävla ledsen........... Jag passar i L!
Ett problem som jag möts med varje dag är celluliter. Någon annan som har samma problem?

Detta är celluliter. FUULT! Själv har jag det över låren och rumpan. Något som gör så det går bort?
Att gå ner i vikt!

Omvandling på bloggen

Omvandling på bloggen som ni kan se. Jag är nöjd för detta är mer vad bloggen handlar om. Min förra design var bara för tillfället för den var väldigt ful! haha, jo men det var den, ful alltså. Nu har jag en bättre vikt tabell till
<-------------------- vänster!
Där ni kan se hur jag smått med ganska fort tappar min vikt. 

Just nu har jag druckit ett glas med grönt te med smak av mango vilket  är bra för matsmältningen. Och jag har fortfarande inte ätit nått än och det känns super duper.

Nu ska jag snart åka och shoppa och hoppa maten. Haha!

Vågen har humörsvängningar?


Min våg är seriöst den konstigaste makapären i hela universum. Ibland så står det att jag väher 53 kilo, ibland så står det att jag väger 6 kilo och ibland (oftast) så står det att jag väger 60.7. ^

När jag vägde mig och det visade sig att jag vägde 59.8 kilo så blev jag glad men sen så stod det på 61.2. Jag blir så förvirrad, vad är det jag väger egentligen?

Jag har fortfarande inte ätit något idag. Jag känner mig dum bara om jag tänker på mat. Det känns som om jag blir fetare och fetare med tanken av "kyckling" i huvudet!

Här kommer tjejen som inspirerar mig mest! Mary-Kate Olsen! Både kroppen och kläderna <3



Benen<3



Ryggen<3



Gjorde det!


Jag gick upp halv åtta idag och smög ner till vårt träningsrum och tränade! Jag tränade i 10 minuter och gjorde av med 92 kalorier. Jag har inte ätit något idag än heller så det är lugnt hittills. Jag tror inte jag ska äta något idag för vågen stod på 59.8 och jag vill ha det så! Men just nu är jag ut svulten men vill inte äta. Jag känner mig duktig för idag tänkte jag göra 

Intag:
0
- 200

Då ligger jag bra till (:

planer

Ska upp om 7 och en halv timme...... Ska upp och träna sen åka och hjälpa en vän sen ska jag göra annat och åka hem och träna.

Allt detta leder till att inte äta något imorgon. Jag ska  göra av med extra och inte ta in nått och på lördag så blir det ungefär samma sak. Jag måste väga max 59 tills på onsdag!!!! Jag MÅSTE. Annars får jag panik!!



Kolla skillnaden! Om hon kan så kan jag!



BEENEN! <3

syndat, är trött, vill dö


Jag åt ingen frukost och ingen "riktig" lunch men en massa fruktgodis, jordgubbar och annat! Jag känner mig så dum dum dum! Varför? 

jag verkar inte gå ner i vikt och jag verkar vara extremt dum! Jag åt som en gris och när jag kom hem så började jag träna med det samma! Jag gjorde av med 105 kalorier vilket är INGENTING emot vad jag tog in! Guuud varför är jag så dum? 

Men jag kunde verkligen inte träna mer. Jag var helt slut. Både fysiskt och psykiskt!
Jag är helt utmattad nu för tiden efter allt mitt tänkande om min vikt. Jag känner att jag håller på att pysa ut, långsamt men med smärta. Varje gång jag ser mat så känner jag mig skyldig, varje gång jag äter så känner jag att jag egentligen inte borde, varje gång jag sitter vid datorn så känner jag att jag egentligen inte borde vara här utan jag borde träna.

Men jag har ALDRIG tränat förr! ALDRIG! Och nu när jag har börjar så är det såååååååå jobbigt att jag håller på att falla ihop. Jag väger nu 60.7 ungefär vilket jag har gjort i någon månad nu och jag är så trött på det! 

jag behöver inspiration, nej jag behöver thinspiration!

Har NÅGON något bra TIPS på hur jag KAN gå NER I VIKT???? snälla!!! Jag är DESPERAT!


Ja!

GUUUUUUUD! förlåt att jag typ bloggar var 3 sekund idag men GUUUD så glad jag ÄR! Om jag når till att väga 59 kilo tills veckans slut så har jag bmi 19.8 och om man har mindre än 19 så är man UNDERVIKTIG! Och om jag väger 56 någon gång så har jag bmi 18.7 vilket är UNDERVIKT! AAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH!

GUUD! Jag kan inte fatta att JAG kanske kan få vara underviktig snart<3 Guud jag börjar nästan gråta och jag känner mig så otroligt glad och peppad!



Kolla axeln <3

benen <3


Tips!

Dessa motionsformer förbränner mest kalorier:

  • Löpning
  • Spinning
  • Konditionsträning av olika slag
  • Längdskidåkning
  • Kickboxning
  • Squash
  • Simning
  • Styrketräning
  • Aerobics
  • Pump
  • Bollsporter som tennis, handboll, baskett, fotboll, bandy, innebandy, ishockey, badminton
  • Klättring
  • Raska, långa, promenader

Dum!


Har ätit middag och efter det en skål klass............................. AAAAAAAHHHHHHHH! Jag vill bara ta mitt liv här och nu! Jag måste träna! Jag måste göra av med 200 kalorier minst! 

Guuuud. jag har blivit besatt av att räkna kalorier men så länge jag är smal så får jag stå ut med det....

Jag såg en otrolig sak idag på Tyra Banks show, man kan sy fast ett slags nät på tungan som gör så att man inte kan svälja vanlig mat... OTROLIGT! :D En annan sak är att man kan sätta in en pinne i örat som gör så att godis suget försvinner HELT, det var en tjej som gick ner 50 KILO på det! OTROLIGT! 

Jag vill så testa det sista för att sätta ett nät på tungan verkar bara läskigt. Men att få bort godis suget skulle vara min gud <3


Om du är smal visar det att du har styrkan att leva utan mat!!!!

Alltså nu är det en vecka kvar tills jag åker ifrån vågen <3 jag kommer inte kunna väga mig på över 1 månad och jag har en sån JÄVLA ångest!

Så när jag åker så ska jag väga runt 59! JAG SKA! SER DU? JAG SKA! Jag måste, jag kan inte väga mer! Jag kan bara inte, jag grips av panik redan nu!

Jag har ett mål under sommaren som jag måste uppnå under 2 månader och en vecka.

Jag ska äta 50 kcal om dagen och göra av med 200! Då vinner jag massor och jag kommer bli SMAL SMAL SMAL!







Känner mig DUKTIG!


Jag vaknade i morse och tänkte att det enda sättet att gå ner i kilo på är att träna och inte äta! det har ajg gjort idag, jag har inte satt någon mat i munnen och jag har sprungit non stop i 10 minuter. Ni kanske inte tycker det är så mycket med för mig så är det otroligt!

jag tränade armar, rygg, rumpa, och insida lår också och efter detta så tog jag en KALL dusch för jag har läst att man bränner extra kalorier om man är kall och kroppen försöker bli varm. 

Nu väger jag 60.4 och det känns fint. Det blir bara 1 mål om dagen och träning som gäller i en vecka nu! vi får se hur mycket jag hinner att gå ner.

jag har bränt 90 kalorier idag och tagigt in 0.

Nu ska jag dricka grönt te som är bra för ämnesomsättningen och har 1 kalori i sig!



Hon har så otroligt vackra ben!


Gått upp igen!

Senaste dagarna så har jag varit glad och ätit MYCKET men nu mår jag sämre. Jag är fet igen och väger ungefär 61 kilo men jag stannar hemma 1 vecka till (ändrade planer, skulle egentligen åka till sommarstället om två dagar) men nej, jag åker om en vecka och just nu har jag inställningen att jag vill träna och bränna kalorier. Jag har ju aldrig gjort det så jag vet inte hur det funkar.
Jag kanske rasar i kilon bara på några dagar. Sen ska jag försöka att äta 1 mål om dagen och bränna massa.
Eftersom vi inte har en våg på mitt sommarställe så kommer jag INTE KUNNA VÄGA MIG ÖVER EN MÅNAD! Det är skandal! Men sen när jag åker hem igen så blir vågen det första jag gör. Men nu måste jag bara ta dag för dag och verkligen träna mitt as off!

Jag är verkligen JÄTTERÄDD för att väga över 60 kilo i Augusti! När skolan börjar igen så ska jag ha fått ett nytt mål! Jag menar, jag har ju 2 månader och en vecka på mig att gå ner så mycket som möjligt och om man har 2 månader som man kan spendera så är det såklart att man ska göra det!

Tips!


Hej! Ingen kan fatta hur lycklig jag är nu. Jag väger 59,4. Det lönar sig verkligen att inte äta något ungefär för en dag, sen gå på en konsert och verkligen hoppa och svettas som en gris och sen inte äta något och bara fortsätta att inte äta något. Jag är super super SUPER glad!!

men jag vågar nästan inte tro på vågen, att den visar 59,4 för igår så vägde jag lixom något på 60 och det är ju bara helt otroligt. Men jag kontrollerade vågen 3 gånger och alla tre gångerna så stod det 59.4 så jag kanske har rätt??

jag vet inte men jag ska fortsätta att bara försöka äta liiiite mat per dag. Ungefär 1 mål om dagen och det ska innehålla super lite. 

Ett tips till er som vill RASA ner i vikt är att göra av med mer än vad ni tar in! Det var det jag gjorde igår och jag har gått ner nästan 1 kilo! Men ni måste hitta en träning som passar er, ex att springa, pilates, fys. Jag vet inte, men att springa är bäst!

Jag tror jag ska springa lite ikväll och träna ryggen och andra delar av kroppen så jag kan göra av med det målet jag kommer äta senare idag. 

Alltså mitt bmi just nu är då 19.4..... GUUUD VAD JAG ÄR GLAD! 



jag tror denna tjej kanske väger 52 kilo! Jag ska också väga 52 kilo någon gång!

7 kilo too go!





Kalorier!


Nu har jag har varit ute på stan med vänner, det var sjukt kul och vi gick på konsert och jag brände förmodligen lite kalorier som jag samlat på mig idag. 

Frukost: inget
Lunch: ett äpple och en pannkaka
mellis: inget
Middag: lite kött gryta.

Men jag är extra stolt idag för jag tackade nej till bakelse, chokladboll och pommes. Jag är så JÄVLA lycklig! Yeeei! Klassen blev bjudna på kaka och chokladbollar under en lektion (sista dagen) men jag tackade nej, sen ikväll så köpte alla mina kompisar pommes men jag tackade nej igen :D Jävligt glad. 

Jag förstår inte att jag kunde få in i mitt huvud "nej, ÄT INTE" Jag tror jag blev påverkad sen igår då jag åt som in i helvette! Kalorier säger jag bara!
USCH!
Så just nu är jag hungrig efter 1,5 timmars non stop jumping. Men nej! Jag tänker aldrig äta igen! ALDRIG!



Bristningar....


Jag har bristningar.... Det är HEMSKT! Jag läste lite om det och det stod att man kan få det om man går snabbt upp i vikt. Och det har jag gjort, 5 kilo på 6 månader ungefär... eller mer egentligen men det beror på hur långt bak man räknar. Jag har gått upp 10 kilo på ett år sammanlagt och det är mycket så jag har fått bristningar på insida lår och på brösten.

Jag skäms så in i helvette och det är ju SUPER FULT! Jag läste att man kunde ta Aloe Vera och massera cirklar runt bristningarna, jag ska börja göra det så kanske dom går bort.

Men en sak man kan göra (som jag kämpar för) det är att gå ner i vikt. Då kan bristningarna försvinna.
Bristningarna är inte röda längre utan dom bleknar och bli vita. Men sol! Sol kan också hjälpa så i sommar så ska jag SOLA och SMÖRJA och BANTA! Jag ska se bra ut! Jag SKA!

för alla er som inte vet hur bristningar ser ut:






SER NI?? JAG VILL INTE SE UT SÅHÄR PÅ LÅREN! NU SKA JAG SMÖÖÖÖRJA IN MIIIG!

Dum...


Jag gick till en park idag med mina vänner och jag åt en hamburgare........ FAAAAN! och en quorn bit..... FAAAAAN! Varje gång jag säger att jag ska fasta så blir det på något sätt tvärt om. jag ställde mig på vågen igen efter jag kom hem.... FAAAAAAN! och jag vägde 61.8......... Alltså jag känner mig så dum! DUM DUM DUM! Så nu ska jag sluta och säga att jag "ska" fasta och sånt. jag ska bara GÖRA det! Inte tveka utan bara göra! SKITA i mat och bara GÖRA! 

Hahha, detta kommer säkert gå åt skogen det också........................

(detta är ännu mer skam, jag åt marabou när jag kom hem)

(Kolla in min "viktminskning" i menyn till höger -------->, där kan ni se hur det går för mig)

Hunger


Så jävla hungrig... Åt 2 dl fil till middag och jag är utsvulten. Men jag ska ju fasta tills på onsdag så det gäller att skippa alla måltider!
Jag vill verkligen gå ner i vikt och jag tackade nej till choklad! jag har aldrig gjort det förr! Så jävla glad asså! Jag mår illa som fan men vägrar sätta något i munnen!

Varje gång jag dricker vatten så mår jag illa. Jag tycker vatten smakar kräk efter jag hets dricker varmt vatten och sen trycker ner fingrarna och spyr. Men jag har aldrig riktigt lyckats med att spy, inte helt, jag vet inte varför jag inte kan jag har bara fått upp lite kräk i munnen men jag tror inte det är så ajg ska gå ner utan jag sak nog mer köra på att banta (sluta äta)


kommit på!



Hungern. varför finns du? Vad är du bra för? Jag kanske vill svälta ihjäl mig så kan du inte bara försvinna?

Jag väger ungefär 20 kilo mer än min bästavän, hon väger 43. jag vet att det är helt otroligt lite men hon har sån kropp och ämnesomsättning. Hon är kanske 160 och väger 43 och har bmi 16.8. Jag är så jäkla avundsjuk. Jag är 172 och väger 60.7 just nu. Jag vågar inte inse att det är nästan 20 kilo emellan oss. Men det märks, hon har den finaste kroppen och jag kan greppa tag runt mitt fett överallt. 20 KILO! 20 KILO! DET ÄR GALET! GUUD jag skulle kunna dö för att väga 43 kilo alltså!!

Så enda fram till onsdag så ska jag fasta. Imorgon ska jag inte äta någon frukost, ingen lunch men tyvärr middag så ingen märker något. Och på fredag detsamma och sen på lör och sön osv. Jag måste ligga på 59 tills på onsdag för jag har ju ingen våg på mitt landställe OCH JAG MÅSTE VETA ATT JAG LIGGER PÅ 50 SNÅRET INNAN JAG ÅKER! Om jag ligger på 50 talet någonstans så kommer jag greppas av gråt och lycka. Jag kommer gråta av lycka helt enkelt, jag kan inte fatta då att jag är ETT kilo från mitt första mål som är 58 kilo




FanFanFanFan


Jag åt middag...... Jag har så jävla dåligt samvete! Det känns som om jag har varit otrogen. När jag har ätit och tyvärr är MÄTT så saknar jag hungern så jävla mycket... :( Jag vill bara känna hur mitt fett försvinner. Men tre dagar kvar i skolan... Jag kan stå ut! KÄMPA KÄMPA! Men jag har ingen ork. Jag tänker hela tiden på min vikt och vad jag sätter mig och det gör så jag blir utmattad och trött.

Jag har vägt runt 60 i en månad nu (egentligen mer än en månad men det är nu jag gör något åt det) 

Jag ät trött på att vara storlek 36 och att väga runt 60! Jag vet att jag är "normal viktig" men jag vill inte vara normal! Jag är tjock!, jag vill inte synas... Jag vill inte störa mig på min kropp, jag vill väga 57!
Jag har gjort ett "5 stegs mål"
Innan jag åker till mitt sommarställe om en vecka ungefär så ska jag väga under 60! så typ "59.7"
så fem steg, först:
58 kg
56 kg
54 kg
52 kg
50 kg

Och förhoppningsvis så ska jag vara på 50 när jag kommer tillbaka efter sommaren! På något sätt så VILL jag uppnå detta men någonstans inuti mig så är det en liten röst som säger "du kommer aldrig klara det". Men jo det kan jag! Det är ju för i helvette 2 månader! 5 kilo pär månad är möjligt men då måste jag svälta mig själv och det kan jag inte göra utan folk lägger märket till mig.

Så jag kan svälta mig halvt men det enda jag kan göra är att räkna kalorier och träna mer än vad jag tar in. Det är det smartaste just nu för då märker folk inte lika mycket!



Min vikt!


Min vikt: 60.7 kilo
Mål vikt: 57 kilo
högsta vikten: 63 kilo

Såhär ser det ut, jag står på vågen 3 gånger om dagen och hoppas på att äntligen gått ner något men nu för tiden står det still.

Många längtar som in i helvete till sommaren då man kan sola, bada, äta glass, vara med vänner osv. Men för mig är det inte så. Jag känner mig instängd och mörk. Det jag ser framemot till sommaren är att då kan jag banta extra mycket så inte mina vänner kommer på mig för jag kommer nästan inte träffa mina vänner i sommar. Jag är nämligen på mitt landställe och där kan jag göra vad fan jag än vill! Jag kan svälta ihjäl mig, motionera mycket men det hemskaste är 

Vi har INGEN våg där.

Inget jag kan kontrollera mig själv med. Jag kan inte leva utan vågen. Jag grips av panik bara tänka på det. Jag måste ha den i min omgivning... Jag bara MÅSTE!

Om jag kommer hem efter sommaren och det står att jag är 60 kilo på vågen så grips jag av ännu mer panik och sorg. Jag kan inte väga 60 kilo! Inte mer men bara mindre. Min mål vikt är 57 vilket är inte så svårt att nå, men grejen är att när jag väl har nått 57 kilo så tänker jag fortsätta till 55 kilo sen till 53 och sen till 51. Jag ska förminska med 2 kilo varje gång ( 1 kilo i veckan). 

Jag vill gå ner mer än 10 kilo innan min tid rinner ut. Jag ska vara nere på 53 fram mot vintern. 
För varje dag i skolan jag känner jag mig så stor och tjock och klumpig. Men alla vet nog att det är sjukt svårt att gå ner i vikt. Men jag vill verkligen motstå alla godsaker och väga liiite. 

Jag vill vara SMAL för engångskull! 


FetFetFetFet


Jag kanske inte är tjock men jag må vara FET! Varför måste jag vara så stor och ful? Varför kan jag inte vara smal och fin??

RSS 2.0