Bra men ändå inte...

Jag har tappat 7 cm runt midjan nu... Jag vet  inte, men det är bra. Faktiskt så är det jättebra men jag mår inte sådär jättebra. 

Idag åt jag ingenting fram till lunchen... Jag fick feber för jag mådde så dåligt, jag hade bara världens ångest och ingenting var så värst roligt, särskilt inte eftersom jag är fet! Men sen resten av dagen så har jag ätit så mycket... För mycket, men jag ska se till att det inte händer igen... ALDRIG!

Usch fy blä... Mår inte bra så jag har sysselsatt mig själv med att städa mitt rum... Fyfarao!

Matsedel

Min skola har en matsedel på hemsidan så jag kan kolla vad jag ska äta osv. Och vilka dagar jag ska skippa frukost... Men det gör jag ändå. Och på onsdag ska jag köpa allévo fiber +!

MÅNDAG
Dagens: Kycklingschnitzel med champinjonsås & ris
Dagens: Kockens val
Vegetarisk: Raggmunk med lingonsylt
TISDAG
Dagens: Nötfalukorv med hemlagad potatismos
Dagens: Kockens val
Vegetarisk: Ost- och blomkålsbiff med hemlagad potatismos
ONSDAG
Dagens: Hemlagad fiskgratäng & kokt potatis
Dagens: Kockens val
Vegetarisk: Risotto med solgul ratatouille ärtor & champinjon serveras med chiliaioli
TORSDAG
Dagens: Hemlagad chili con carne med ris
Dagens: Kockens val
Vegetarisk: Hemlagad chili sin carne
FREDAG
Dagens: Kebab i pitabröd med ris & tillbehör
Dagens: Kockens val
Vegetarisk: Quorn kebab med ris & tillbehör
Så ser den ut. Och eftersom jag är vegetarian så  är det bara äckliga grejer... Usch!
Men men, jag klarar mig helt enkelt inte utan allévo fiber + i skolan. För jag är alltid så himla hungrig. 

Och denna helg har det varit för mycket ätande och nästa helg kommer tyvärr också vara mycket mat! (Bjudna på lunch, middag osv)

Imorgon: Ingen frukost.
Lunch: Lite grönsaker.
Middag: Det som blir hemma... Tyvärr. 

Kanske att jag åker och köpa piller imorgon. Vi får se helt enkelt!

Sådär!

Denna morgon... Ingenting utom ett ägg som mamma tryckte i mig. Lunch ingenting 2 tuggummin och lite dricka bara. allting under 200 kcal. Jag har slutat skolan och jag hade skolfoto! Haha, nej men det blev säker "jättebra". Jag bryr mig faktiskt inte så mycket. Lite förvånande men eftersom jag inte hade ätit något så var magen platt och eftersom jag är så "lång" så får jag alltid så i mitten längst upp....

Det är lite nervöst bara men det ska säker gå bra. Jag kommer nog se smalare ut än förra håret då jag hukade,  hade dubbelhaka och min arm var typ lika stor som min kropp. USCH! 

Jag är fortfarande ärrad efter det.

Men nuvarande vikten är 60.8. Ja! Fan vad bra, igår vägde jag 61.2 vilket betyder - 0.4 kg!
Alltid något? Så lite närmare 59. Bara liiite till. Men sen kommer jag behöva äta... För jag ska ännu på en festival. Haha, 3 festivaler detta år. Men då så kommer min syster tvinga i mig för hon anar redan något :(



Har ni också LookBook som er största thinspo/inspirations källa?

Skolan får inte stoppa mig...

Hejsan! Jo nu har jag gått ner 1 kg... Äntligen! jag äter mycket mindre också. Och jag blir lättare mätt osv osv. Men fortfarande lika hungrig. Till frukost äter jag antingen ingenting, eller 1 ägg. Det är bra med ägg för det är proteiner. Haha, jo men det går undan faktiskt och jag har blivit smalare runt midjan och höften.
Jag har tappat 5 cm i midjan och 5 cm runt höften!

Det måste jag få säga är ändå väldigt bra för mig. 
Till och med när vi hade gymnastik idag så kom min bästa kompis fram till mig och kollade på min mage och sa "Men oj, den har blivit så mycket plattare än i somras". Alltså herregud vad glad jag blev. Jag sa "haha, okej tack" (lite sådär som om det låter att jag inte riktigt bryr mig.) Men det gjorde verkligen min dag. och till lunch så åt jag 1 äpple, några gurkbitar och tryckte i mig 4 stycken äckliga vegetariska köttbullar. (Jag är vegetarian...)

Så lunchen var extremt äcklig. Men mina kompisar märkte inget och jag dumpade pastan. Jag åt inte pasta! Fyfan vad glad jag är. Jag går nämligen på en låg-kalori diet! 



Kolla in denna tjej! Kolla hennes ben, hår, kläder. Allt så perfekt. Det är inte försent. Det är aldrig försent.

Men mina "mått-mål" kommer vara i midjan
60 cm
och på höfterna 80 cm. Jag har just nu 65 cm i midjan och 84 cm i höfterna. När jag kommer ner i detta mått så får jag se om jag ska fortsätta!

Till i mitten av september ska jag ligga på 59 kg. Och vi får se då om jag tänker börja med piller då eller inte. Antagligen allévo fiber +!

Aja. Håll igång! 
Kram ♥

Fucking plommon

Första skoldagen då, jo, det var trevligt att träffa klassen igen och själv så försökte jag att knipa igen magen. jag var så jävla hungrig. Frukost 2 smala knäckebröd = 180 kcal (Fyfan) Luch = 3 gurkbitar (osäker på kalori innehåll)
Och när jag kom hem tänkte jag spy upp allt så jag drack 3 stora glas med vatten och åt ett plommon snabbt (42 kcal) Men jag klarade inte av det! INGET kom upp... Vad är mitt problem? Så nu ligger dessa plommon och allt i min mage och gör mig fet.
Jag gissar att allt är 128 kalorier. Så nu är jag ensam hemma så jag ska träna lite nu... Och sen ta en iskall dusch.
jag måste ligga på minus...



Klump i halsen!

Jag orkar inte mer, jag har ont överallt och magen putar och jag är bara för tjock! Jag har gjort tester nu på Internet och kollat om jag har en ätstörning eller något... Ja. Varför just jag? Hur kunde jag av alla 100% bli drabbad. Ibland så känns det som om någon ond kraft drabbar just mig hela tiden, utsätter mig för sånt här. Jag vill värken vara sjuk i huvudet eller sjuk alls. Jag vill vara frisk och kunna äta och ha kul som en normal människa, för det jag gör är inte normalt.
Äter och får ångest? Fan eller att det är normalt. Människor äter för att överleva. Medan jag äter för att... Varför äter jag? kan jag inte bara sluta sätta i mig massa socker, kolhydrater osv.

Jag är INTE fin om jag är fet! Jag jämför mig med mina vackra kompisar som väger 43 och jag 63...... 20 kilo... 20 FUCKING KILO!

Förlåt om jag svär men FATTAR NI?? Det är tjugo kilo. Det kan människor leva på. Mitt onödiga fett...

Nån som vill ersätta mitt liv? Någon snäll där ute som vill ha min kropp? Skulle inte tro det!



Kolla.... Underbara ben! Vem vill inte ha dom?



Kan det stämma?

Jo, jag skulle kolla upp en "kaloriräknare" och kolla hur mycket man förbränner om man shoppar i 4 timmar i sträck. Det står att jag bränner 1562 kalorier. Kan det verkligen stämma?? Jag känner mig ganska osäker men om det är rätt så är det väll super, antar jag. 

Jag var nämligen och shoppade med min kompis idag på första gången på hela sommaren. Jag köpte massor med trosor som gör så att magen ser otroligt platt och fin ut. Och rumpan liten så jag kan inte sluta kolla in mig själv i spegeln och för en gång faktiskt gilla det jag ser. Men benen är fortfarande ett problem... Dom måste bli smalare helt enkelt och armarna. 

Men i två dagar nu har jag gjort 20 situps lite ibland på dagen, ungefär 2 gånger om dagen så 40 situps varje dag och så har jag gjort armhävningar, en övning som jag kallar "hunden". Man ställer sig på alla fyra och så lyfter man ett ben i sänder åt sidan några gånger. Sen har jag gjort rumplyft, vilket VERKLIGEN FUNGERAR! Alla ni som vill ha en fastare rumpa... Jag REKOMMENDERAR starkt rumplyft. 

Man ligger på marken helt rakt på rygg, och så sätter man upp benen på en stol, bara vaderna. Och sen lyfter man rumpan håller den där i 20 sek, sen tar man ner den och så upprepar man ungefär 10 gånger. 

Men när jag och min kompis skulle fika så tog hon en chai latte och en daimkaka. Hon är jättesmal och fin. Väger bara 48 kilo medan äckliga jag väger nu 61.5 kg. Men jag tog bara grönt te. Hon kollade fundersamt på mig men jag sa bara att jag inte var hungrig. Så jag drack upp hela koppen eftersom grönt te är bra för ämnesomsättningen. Och jag känner mig SUPER DUKTIG! Jag brukar alltid ramla in i det där hålet med kakor och godis när folk i min omgivning äter sån skräpmat. Men nu klarade jag mig och jag är vrål hungrig nu. Jag har inte ätit något sen frukost. Men men, det priset får man ta om man vill bli smal.

Hoppas att ni också har varit duktiga idag ♥




Ny diet.

Knäckebrödsdieten kallar jag det för, haha. Visste ni att ett knäckebröd innehåller bara 30 kcal? Så om man äter 2 knäckebröd på morgonen och tar en allévo fiber+ kapsel så borde man känna sig ganska mätt? Och sen äter bara knäckebröd på lunchen så borde man kunna gå ner ganska mycket. Eller?? Är knäckebröd kanske inte så bra? Gud jag vet inte men kanske värt att testa?

Åh, en annan sak som jag kan rekommendera till alla som är drabbade av ana/mia. Ett forum som heter anamia.jinity.com . Det verkar vara ganska intressant och det är SUPER bra information om dieter och dieter som faktiskt funkar!

ganska duktigt!

Idag har jag gått i över en timme, jag har tränat på våran "cross" (en spinning maskin) i 10 minuter. Jag har gjort situps och snart ska jag göra mer och så ska jag göra armhävningar! Äntligen börjar det likna något. Jag vet tyvärr inte hur mycket jag bränt idag men så länge det känns bra!

Detta är världen snyggaste bild! Njut! 



Kolla benen! <3 armarna och inte bara magen!!! Så jävla fint! Hon är så jävla vacker och jag är så himla fet! 

Jag är det! Fet! Jag kan greppa tag runt fettet och dallra det och det är så himla äckligt! Jag vill bara försvinna. Men idag är jag på god väg. Och jag vill så gärna nå målet!

Ser på film.

Jag ser på en aneroxi film. Den är så bra och så inspererande! Jag måste kämpa nu känner jag. Om hon i filmen kan klara med så kan jag men inte sant?? Hon tappade först 3 kg och det skulle vara rena rama drömmen om jag också skulle göra det! Så i natt ska jag gå upp och göra 100 situps, 50 armhävningar osv. Jag MÅSTE klara detta nu!
Filmen heter "Perfect body" och den finns på youtube, det är där jag kollar på den ;)! 



...

Det gör ont i mig. Måste gå ner i vikt. Kan inte tänka!

Drömmen!

Denna tjej hade dröm kroppen, dröm magen och hade dröm utseendet. Alla ville se ut som henne och det är inte svårt att förstå, hon hade den mest vackraste och fastaste magen jag någonsin sett!







Hemma igen!

Nu är jag hemma igen efter Emmabodafestivalen men massor med fina människor, öl, musik, glädje och bara frihet! Alla band var helt otroliga också och jag är totalt slutskörd med blåmärken och nackspärr. 

Men det var det totalt värt. Och eftersom man har hoppat och tränat så mycket så har man gjort av med massor. Jag ser verkligen skillnad på mig själv. Plattare mage, mer mellanrum emellan benen, fastare armar och så ser man mina nyckelben och revbenen mer också. Jag är totalt jätteglad men känner mig ändå misslyckad, jag är fortfarande fet men jag är på god väg att bli smalare. 

Jag kanske väger runt 60/61 just nu och jag åker hem till min KÄRA VÅG om ungefär 1 vecka och sen åker jag på en festival till! Haha, inte dåligt va? 

Då kan jag träna och hoppa mycket mer och kanske väga någonting som ex 59?

När jag åker hem nu om en vecka så ska jag också passa på att köpa piller. jag ska köpa Chili burn, allévo Fiber+ och sen Silica.

Chili burn, är bra för ämnesomsättningen och fettförbränningen typ.
Allevo Fiber+, är bra för det gör så man känner sig mindre hungrig.
Silicia, är bra för hår, naglar hud och sånt.


Men jag ska nog först köpa Chili Burn. För dom kostar ganska mycket och jag samlar ihop till ett par skor just nu, haha!

RSS 2.0