Åker bort!

Nu åker jag på festival i tre dagar och bränner kalorier. See ya!
PS. Fortsätt kämpa!

Underbart men mycket!

Jag var på lunch hos mina morföräldrar idag, dom gör inget annat än att göra massor med mat med smör, grädde och fett i. Jag kunde inte tänka, jag var helt isolerad under hela lunchen. Orden gick runt i mitt huvud "Nu blir du fet om du äter detta och du  kommer aldrig kunna bli smal igen" Jag var helt vettskrämd. Mitt i lunchen så kunde jag inte tänka klart, jag ville bara skrika, slita av mig håret, gråta, dö! Något, så jag sa att jag behövde gå på toa.
Jag öppnade dörren och kollade ner på golvet.. Och där var den! En VÅG! Jag kände verkligen hur allt klämde till i magen och hur jag blev andfådd och svettig, i alla dessa dagar så har jag grubblat och funderat över hur mycket jag vägde och där hade jag svaret. Det tog en stund för mig att bestämma mig för om jag verkligen borde ställa mig på vågen eftersom det kunde stå vilken summa som helst. Men till slut gjorde jag det.

På vågen stod det tydliga siffror 63 kilo! Jag blev glad, nästan så glad att jag började gråta, jag kände mig lyckad och inte alls misslyckad som jag gjort hela sommaren. Jag gick av vågen och kollade mig i spegeln och tänkte "detta kan jag klara, vi tar ett kilo i taget".
Jag vet att 63 kilo kanske låter mycket för er men jag har ALDRIG vägt mer än det och tänker aldrig göra det heller, 63 är min absoluta max vikt och under sommaren så har jag trott att jag vägt minst 65 kilo!
Nu är jag tillbaka på startvikten där jag började och det känns bra, en ny start och nya tag!

Tips!

Jag mår så dåligt över min vikt så det klämmer i magen. jag vet inte hur mycket jag väger men det är 3 dagar kvar tills jag får svar! Jag kan inte sluta vänta alltså!

Men nu har jag ett tips till er som jag har fått från en annan blogg. Jag ska länka till den lite senare, men det är dessa bantningspiller. Allévo Fiber + heter dom! Man ska äta 2 stycken kapslar 1 timme innan måltiden 3 gånger om dagen. Denna kapsel sväller så att man inte känner av hungern lika mycket. Man gör det lite men inte mycket, inte så mycket så att magen kurrar som ett kärnkraftverk.

Denna innehåller 90 kapslar vilket räcker i 15 dagar!



Såhär ser förpackningen ut!


Ett annat Tips!




Man ska ta 1 kapsel innan frukosten och 2 kapslar 60 minuter innan lunch eller fysisk aktivitet. Man ska INTE ta innan middagen.

Man kan hitta dessa varor på Life affären.



jag orkar inte ens prata om det!


Jag orkar inte prata om min vikt just nu! Jag känner mig så jävla opepp eftersom jag inte har en våg i detta hus... Hud ska jag kunna veta när jag gör rätt? Så på sista tiden har det varit glass, tårta, godis, kakor. ALLT! Men jag ångrar ingenting det är det som oroar mig...... Kanske jag håller på att bli frisk? 

Men egentligen, hur svårt kan det vara att bara sluta äta? 

Om en vecka drygt ungefär så kan jag ÄNTLIGEN väga mig. Och jag gissar på att jag ligger runt 67 nu! FYFAN! Jag har gått upp 10 kilo på en månad ungefär i sånt fall och DET ÄR INTE OK! 

VEm behöver mat egentligen? Mat gör en ful, mat gör en FET!

Men jag vill påminna er om: Även om ni har gått upp 10 kilo eller gått upp mycket mer så är det ALDRIG försent att börja banta! ALDRIG FÖRSENT! Så ge inte upp bara för att ni har gått upp!

Förlåt mig!


Jag lever! Jag lovar, jag har bara varit lite borta dom senaste dagarna/veckorna. Eftersom jag inte har någon våg i mitt hus så känner jag mig ganska hopplös med att försöka gå ner i vikt. För jag kan ju inte väga mig så hur kan jag ha ett mål? Men i alla fall! Jag tänker fortsätta kämpa. 

Jag väger ungefär 10 kilo mer än min syster som är 2 år äldre. Låter det bra??? Men grejen är att man ser inte att jag väger så mycket mer. Jag har en annan kroppsform det är därför. 

Men nu i två veckor framöver så ska jag inleda en ny diet som heter "South Beach-dieten" Är det någon som testat den? 

Den går till att man får äta hur mycket man vill och nästan vad man vill men man ska undervika några saker. Som ex, möjkprodukter och potatis och sånt. Här är länken!

Med denna dieten kan man gå ner 3-6 kilo på två veckor! Inte alls dåligt!

Hoppas ni alla mår fint <3 


RSS 2.0